Restaurant vergeet naam op kerstmenufolder: 'Bedankt voor het doorgeven'

DEN HAAG - Stel: je hebt een restaurant en bent trots op het kerstmenu wat je dit jaar voor je bezoekers hebt samengesteld. Wat doe je dan? Een kerstmenufolder maken en langsbrengen natuurlijk. Prima plan, maar dan moet je wel wat informatie op de folder achterlaten waardoor te zien is dat het van jou komt.
En dat laatste zijn ze bij La Borsalino In Den Haag nou net vergeten. Het hoedje als watermerk op de achtergrond is nu het enige dat Borsalino aan de folder verbindt. In het Italiaans is hoedje namelijk Borsaline. 'Dat moet een foutje geweest zijn. Bedankt voor het doorgeven!', zegt de bedrijfsleider van het restaurant als hij de onvolmaaktheid te horen krijgt van Omroep West.
Grote problemen ziet hij er niet van komen. 'Het kunnen nooit veel folders geweest zijn en op Eerste Kerstdag zitten we al vol', aldus de bedrijfsleider. Een dag later heeft hij nog wel wat stoeltjes beschikbaar voor de liefhebber van bijvoorbeeld de 'beroemde ribbetjes van de chef' of een 'hertenbiefstuk met een rode wijnsaus en tijm'.