West Wekker: Laatste buiging voor toneelgroep De Appel en punten voor ADO

DEN HAAG - Goedemorgen! De werkweek is weer begonnen. We praten je snel bij over het belangrijkste nieuws. Een emotionele avond voor Toneelgroep De Appel, zondagavond stond het gezelschap voor de allerlaatste keer op de planken en ADO sluit het jaar af met een overwinning.

1.

Volop tranen zondagavond bij de allerlaatste voorstelling van de Haagse toneelgroep De Appel. Het gezelschap nam met de voorstelling Hamlet afscheid van het publiek. Na de voorstelling kregen de acteurs en de medewerkers niet alleen een minutenlange ovatie, maar werden ze door de bezoekers ook bedolven onder de bloemen.
2. ADO Den Haag sluit turbulent jaar af met overwinning op Sparta Rotterdam
ADO-supporters kunnen met een gerust hart 2017 inluiden, op sportief gebied dan. Want de club wist drie punten te pakken tegen Sparta in de laatste wedstrijd van het jaar. De Haagse ploeg was met 1-0 te sterk voor Sparta Rotterdam.
3. Politie pakt bewoner uitgebrande flat Saffierstraat op
Het was een fikse brand afgelopen weekend in een flatwoning aan de Saffierstraat. De politie heeft de bewoner van de woning opgepakt, er wordt onderzocht welke rol hij speelde bij de brand

4. Op zoek naar tamme vossen

In het duingebied van Monster en Kijkduin  zitten vossen die regelmatig worden gevoerd door bezoekers. Daardoor zijn de vossen tam geworden, of in ieder geval ze lijken tam maar het blijven wilde dieren waarschuwen de gemeente Den Haag, het Zuid-Hollands Landschap, Dunea en de politie. We gaan vandaag op pad met de duinwachter.

Het weer

Het was een koele nacht met een graad of 3. Vandaag kun je wat zon verwachten. Het blijft droog en het kwik komt waarschijnlijk niet boven de 7 graden.