Modeontwerpers lanceren Haags modetijdschrift

De cover van het tijdschrift
Vanaf deze week ligt Hague Magazine in de schappen. Een magazine over mode, kunst en entertainment met Den Haag als thuisbasis. © Hague Magazine
DEN HAAG - Een tijdschrift over mode, kunst, entertainment én Den Haag. Het was een wens van modeontwerpers Michelangelo Winklaar en Allan Vos. Die wens werd werkelijkheid. Inmiddels hebben ze het tweede nummer van hun magazine uitgegeven. Het tijdschrift ligt vanaf nu in een aantal winkels in Den Haag.
Winklaar en Vos zijn geen onbekenden in de modewereld. Ze stonden met verschillende collecties diverse keren op de Amsterdamse fashionweek. 'Met Hague Magazine proberen we de wereld mee te geven hoeveel creativiteit Den Haag te bieden heeft', zeggen de twee initiatiefnemers.
Het eerste exemplaar van Hague Magazine verscheen op 15 september 2015. Het tijdschrift was toen gratis verkrijgbaar bij diverse winkels en hotels in de binnenstad van Den Haag.

Tweede nummer

Hague Magazine #2 kost 5,95 euro en is te koop bij de Museumwinkel op het Lange Voorhout en Kiosk Appeltjes van Oranje in de Molenstraat.