Instellingen

Oud en nieuw saai? Niet met deze feesten!

© archief

DEN HAAG - De jaarwisseling zit er bijna aan te komen en daar kan een goed feestje niet bij ontbreken. Ga je voor een grote vuurwerkshow, gezellig naar een café of thuis lekker voor de buis? Op 1 januari voor een frisse nieuwjaarsduik kan natuurlijk ook. Voor ieder wat wils. Hieronder een overzicht van een aantal oud en nieuwactiviteiten in onze regio.

Top2000-kerkdienst


Voor het einde van het jaar nog een

meepakken? Dat kan op 30 december in Delfgauw, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Tijdens de diensten is er livemuziek.

NYE: Super Heroes

Zin in een verkleedfeest? In het Paard van Troje in Den Haag kun je vanaf 22.00 uur feesten verkleed als superheld. Er wordt gedanst op hits uit de jaren '80, '90 en '00.

Vreugdevuren

Ze worden al een tijdje opgebouwd en op oudjaarsavond worden ze aangestoken: de vreugdevuren op Scheveningen en Duindorp. Wie heeft de hoogste stapel?

Alphens Oud en Nieuw feest

Vanaf 21.00 uur gaat het de 31ste los in de Rijnstreekhal in Alphen aan den Rijn. Tot zes uur 's ochtends kun je het nieuwe jaar inluiden met optredens van verschillende dj's.

Vuurwerkshow in Den Haag

Steek je liever zelf geen vuurwerk af maar kijk je er wel graag naar? Dan is de grote vuurwerkshow bij de Hofvijver in Den Haag misschien een optie. Vanaf de Korte en Lange Vijverberg is alles goed te zien.

Nieuwjaarsduik

Je kunt natuurlijk naar Scheveningen gaan voor de Unox Nieuwjaarsduik, maar er zijn ook andere opties. Bijvoorbeeld de Leidse Nieuwjaarsduik in de polder. Bij 'De tuin van de smid' spring je gezamenlijk in de sloot.

Wat ga jij doen op 31 december of 1 januari? Laat het ons weten!