West Wekker: Veel steunbetuigingen voor agent Mario en Haagse ooievaarman overleden

DEN HAAG - Goedemorgen! Het is weer dinsdag, zet een lekker bakje koffie dan praten we je bij over het belangrijkste nieuws. Politiebureau De Heemstraat in Den Haag wordt overspoeld met steunbetuigingen voor de zwaargewonde agent Mario. En een bekende verschijning in het Haagse Laakkwartier is niet meer, afgelopen zondag overleed de Ooievaarman Dirk Pater.
1.

Veel bloemen en kaarten stromen binnen op politiebureau Heemstraat in Den Haag. De steunbetuigingen zijn voor agent Mario. In de nieuwjaarsnacht raakte hij zwaargewond bij een aanrijding.
Hij stond in de buurt bekend als de Ooievaarman en was dan ook een bekende verschijning in het Haagse Laakkwartier. De 82-jarige Dirk Pater overleed afgelopen zondag. Jarenlang verzorgden hij de ooievaars die aan zijn deur kwamen.
ADO Den Haag is deze week in het Zuid-Spaanse Estepona voor een zesdaags trainingskamp. Omroep West praat je elke dag bij in een vlog. Op de eerste dag bleek dat Havenaar en Schaken vanwege ziekte niet in het vliegtuig zouden stappen.

4.