Nog geen spoor van vermiste Henk Jan Kerkdijk

© Pieter Kuipers, Omroep West
DEN HAAG - Er is nog geen spoor van de vermiste Henk Jan Kerkdijk uit Rotterdam. De 63-jarige man wordt sinds donderdag vermist en zou zijn vertrokken richting Scheveningen. 'Helaas is er nog geen informatie die ervoor zorgt dat we weten waar hij is', zegt een woordvoerder van de politie maandag.
Hij vertrok donderdag rond 16.00 uur vanaf de Horatiusstraat in Rotterdam. 'Het lijkt erop dat hij met het openbaar vervoer naar Scheveningen is vertrokken', zegt de woordvoerder. 'Mogelijk houdt hij zich in die omgeving op.'
Kerkdijk heeft volgens de politie een verleden met psychische zorg en heeft last van stemmingswisselingen. Hij slikt hiervoor medicijnen, maar heeft dat al lang niet meer gedaan.

Signalement

Kerkdijk is ongeveer 1,85 meter lang. Hij heeft een normaal tot gezet postuur, draagt een bril en heeft een flinke snor. Toen hij uit Rotterdam vertrok droeg hij een trui met overhemd en een spijkerbroek. Mensen die Kerkdijk gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.