Politie Zuiderpark zet beste rechercheurs op Cupido-zaak

© ANP
DEN HAAG - Agenten van het politiebureau Zuiderpark in Den Haag spelen graag voor Cupido, zo vlak voor Valentijnsdag. Met de oproep 'Gezocht: leuke collega' proberen ze voor de Haagse Kimberly een date te regelen met die 'hele aardige motoragent'.
UPDATE:
De knappe agent heeft zich inmiddels
en heeft laten weten dat hij zich erg gevleid voelt en haar oproep heel leuk vindt. Toch gaat hij niet op haar verzoek in. Waarom dat is, kan de woordvoerder niet zeggen.
Kimberly was op zoek naar de motoragent die haar donderdag ter hoogte van het Zuiderpark staande hield. 'Het was een leuk gesprek en je vroeg zelfs of je ook welkom was op mijn verjaardagsfeestje! :-)', schreef ze in haar oproep op Facebook. 'Misschien, wanneer je geen vriendin hebt, wil je wat met me drinken :-). Ik durfde het niet te vragen en nu achteraf heb ik spijt!'
'Het is een hele knappe man', gaf Kimberly op als signalement. 'Ik denk dat hij blauwe ogen heeft. De Haagse vertelt tegen Omroep West dat het gesprek heel gemakkelijk ging. 'Het was eigenlijk heel gezellig.
De agenten van bureau Zuiderpark zagen de oproep en waren de beroerdste niet. 'Beste Kimberly we hebben onze beste rechercheurs op de zaak gezet en gaan die motoragent voor je vinden!', reageerden ze op Facebook. Maar helaas kreeg de romance tussen Kimberly en de motoragent geen happy end.