Feestelijk het weekeinde in met nieuwe single Haagse zanger John West

DEN HAAG - We gaan met een brede lach feestelijk het weekeinde in met nieuwe single van John West. De Haagse zanger kwam zijn liedje Wit Zwart zingen bij Debby en Fred.
2016 was in alle opzichten een geweldig jaar voor John West. De geboorte van zijn eerste kind, zijn 10-jarig jubileum in een uitverkocht theater in Breda, 'Lekker Ding' als één van Nederlands meest gedraaide liedjes in de horeca en een award voor het behalen van meer dan 20 miljoen streams.

Lat weer hoger


Toch legt de 28-jarige zanger de lat voor 2017 weer een stukje hoger. Het ziet er veelbelovend uit met een live concert van John West met Lange Frans op 20 mei in popzaal 013 in Tilburg. Onder begeleiding van Marcel Fisser en zijn band en diverse gasten beloofd dit een geweldige avond te worden. Rond deze datum zullen John West en Lange Frans al hun muzikale samenwerkingen op CD uitbrengen.

Iets groots


“Naast alle optredens die alweer gepland staan voor dit jaar zijn we ook nog met iets groots bezig voor het einde van dit jaar en daar krijg ik enorm veel energie van. Ik vind het fantastisch dat ik fulltime bezig mag zijn met wat ik het liefste doe, muziek maken en optreden', aldus een enthousiaste John.
Luister hier Wit Zwart van John West. Fijn weekeinde!