Man in gezicht en hals gestoken op Paviljoensgracht Den Haag

DEN HAAG - Een 23-jarige man uit Utrecht wordt tijdens een ruzie op de Paviljoensgracht in Den Haag in zijn hals gestoken. Hij raakt daarbij behoorlijk gewond, maar rijdt gek genoeg eerst terug naar Utrecht om daar naar het ziekenhuis te gaan. De politie is dringend op zoek naar getuigen van het steekincident.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 14 februari. Meer zaken zijn
te vinden.
Het slachtoffer is op donderdagavond 2 februari samen met twee andere mannen in een Opel Zafira onderweg naar Den Haag. Ter hoogte van de kruising Paviljoensgracht / Stille Veerkade zwaait hij naar een vrouw die in een Renault Clio zit. Een man die naast haar in de auto zit, is het daar blijkbaar niet mee eens.
Beide mannen stappen uit de auto en er ontstaat onenigheid. Daarbij wordt de 23-jarige met een scherp voorwerp in zijn gezicht en hals gestoken. De dader gaat er vervolgens vandoor. Het slachtoffer rijdt met de twee anderen terug naar Utrecht en gaat daar naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen.

Getuigen gezocht

Pas nadat hij aangifte doet bij de politie in Utrecht, worden agenten in Den Haag op de hoogte gesteld van het steekincident. De recherche is dringend op zoek naar getuigen. Het gebeurde op donderdag 2 februari tussen 20.00 en 21.15 uur op de kruising Paviljoensgracht / Stille Veerkade. De verdachte is een man van ongeveer 25 jaar oud en ongeveer 1.90 meter lang. Hij heeft een dun postuur en blond krullend haar. Hij reed in een grijze of gele Renault Clio waar in ieder geval nog een vrouw in zat.
De politie komt graag in contact met iedereen die mogelijk iets gezien of gehoord heeft van het steekincident. Daarnaast wordt een specifieke getuige gezocht: een man die iets van straat heeft opgeraapt en dat vervolgens aan de verdachte in de Renault Clio heeft gegeven.

Heeft u informatie?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem