Rake Vragen: Wat kan Omroep West voor je uitzoeken?

© Omroep West
REGIO - Wat moet er volgens jou uitgezocht worden door de journalisten van Omroep West? Met 'Rake Vragen' willen we door jou aan het werk gezet worden. De meest populaire vragen worden beantwoord in een tv-item of artikel op onze site.
Vanaf vrijdag 24 februari tot en met 3 maart kun je jouw vraag insturen in onderstaand formulier. Uit alle inzendingen worden drie vragen geselecteerd die wij aan ons publiek voorleggen. Het is dan vier dagen lang mogelijk om op je favoriete onderwerp te stemmen. Het gekozen onderwerp wordt daarna uitgewerkt tot een verhaal. Terwijl de drie vragen worden voorgelegd start de mogelijkheid om vragen in te sturen opnieuw.
Omroep West gelooft dat nieuws niet alleen iets is dat door journalisten wordt gemaakt. 'Nieuws is van ons allemaal, het is overal en we delen het met elkaar. Daarom willen we ook beter luisteren naar wat u ons te melden heeft. Zodat we ons daarop kunnen richten. Nieuws brengen waar behoefte aan is, over zaken die u bezighouden', licht hoofdredacteur Renzo Veenstra toe.
Het onderstaand formulier is bedoeld voor vragen die onze journalisten kunnen uitzoeken. Indien je een vraag hebt over programma's of prijsvragen, stuur dan een e-mail naar projecten@omroepwest.nl