Kledingwinkel in Bodegraven vier keer doelwit van inbrekers

BODEGRAVEN - Vier keer is kledingwinkel Jola Mode aan het Raadhuisplein in Bodegraven het doelwit van inbrekers. Tussen 8 januari en 8 februari lukt het hen drie keer om daadwerkelijk binnen te komen. De buit bestaat uit geld en maar liefst 2000 kledingstukken.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 28 februari. Meer zaken zijn
te vinden.
Bij de inbraken zijn drie of meer personen betrokken. Eén keer lukt het ze niet om binnen te komen, twee keer wordt een ruit ingegooid en bij één inbraak is niet duidelijk hoe de daders binnen zijn gekomen. Bij de inbraak waarbij de kledingstukken worden gestolen is een bestelbus betrokken en die is vastgelegd op camerabeeld.
De bus rijdt achteruit richting de winkel op het moment dat er al personen in het pand zijn. De bus is voorzien van een opdruk en dat is een mooi aanknopingspunt naar de daders. De politie wil graag weten welke opdruk er op de bus staat, van wie hij is en waar hij momenteel rijdt of staat. Ook informatie over het merk en type van de bus is welkom. Ook andere informatie over de vier inbraken hoort de politie graag.

Beloning

Voor het bedrijf Jola Mode is het een raadsel waarom deze winkel al vier keer doelwit is. Het leidt tot onrust bij het personeel en de eigenaren. Daarom looft het bedrijf een beloning van 500 euro uit voor de tip die leidt tot de aanhouding van de inbrekers.

Herkent u de bestelbus of heeft u andere informatie?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem