Vlog Deborah Cameron: 'Waardering voor Sylvana Simons' #TK2017

DEN HAAG - 'Wilders is een dramaqueen', 'Rutte liegt en bedriegt', 'Asscher roept maar wat' en 'Hef DENK op'. De verkiezingsstrijd is losgebarsten en dat is te merken ook. Verschillende partijen doen hun best voor de stem van de blanke boze man.
'Onzin!', zegt Deborah Cameron uit de Haagse Schilderswijk. Ze is optimistisch en vrolijk; een echte powervrouw die niet wil meedoen met het huidige klimaat van zeuren, schelden en moddergooien. Ze is 34 lentes jong en in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017, neemt ze de afgelopen politieke week door. En dat doet ze op een positieve manier.
Ze heeft alle reden om positief te zijn: vorig jaar won ze de titel Miss Black Hair Nederland. Ook op het Hague On Tube Festival ging ze er met de hoofdprijs vandoor. De Haagse powervrouw is jeugdwerker en sociaal ondernemer.

Sylvana Simons

In haar vijfde vlog besteedt ze aandacht aan Sylvana Simons, lijsttrekker van Artikel 1. 'De vrouw die de politieke wereld heeft opgeschud. Met haar boodschap van gelijkwaardigheid kreeg ze zoveel over zich heen.' Deborah kan de boodschap van Simons wel waarderen. 'Daar ga ik ook voor. En ik wil jullie ook aansporen daar voor te gaan.'