Met het OV naar de City Pier City? Dit moet je weten

Tram 3.
Tram 3 © Archief
DEN HAAG - Zondag vindt de CPC Loop weer plaats in Den Haag. Wij zijn er natuurlijk bij: op radio, via ons liveblog én met een samenvatting op tv hoef je niets te missen. Maar als je er zelf nou ook bij bent is het verstandig om met het openbaar vervoer te komen. Omdat de loop door de hele stad gaat worden er trams en bussen omgeleid.
Als je in Den Haag woont is het handig om met tram of bus naar het Malieveld te komen. Omleidingen gelden voor de trams 1, 3, 9 en 12 en voor bussen 18, 21, 22 en 23. Die rijden in beide richtingen aangepaste routes en slaan haltes over tijdens de Loop. Het is handig om rekening te houden met extra reistijd.
Een volledig overzicht vind je hier.

Korting op je treinreis

Kom je niet uit Den Haag, maar wil je de City Pier City loop ook niet missen? Dan loont het om even deze link te bekijken. De NS geeft je namelijk 20 procent korting op je treinkaartje, zodat je extra voordelig naar het Malieveld kunt. En terug naar huis na je nieuwe record, natuurlijk.
Omroep West volgt de CPC Loop in Den Haag natuurlijk uitgebreid. Op 89.3 Radio West, via Omroepwest.nl en de gratis app kun je de loop de hele dag live volgen. Volg online alles over de CPC Loop op onze speciale pagina.