Ook Racoon en De Jeugd van Tegenwoordig op Westlandse Cross in Naaldwijk

© ANP
NAALDWIJK - De Westlandse Cross heeft Racoon en De Jeugd van Tegenwoordig toegevoegd aan haar line-up. Dat maakte de organisatie donderdag bekend. Eerder werd al duidelijk dat Guus Meeuwis en Waylon optreden tijdens het festival op 17 en 18 juni in Naaldwijk.
Racoon maakte twee jaar geleden ook al haar opwachting in het Westland. Volgens de organisatie is De Jeugd van Tegenwoordig speciaal voor het jongere publiek ingevlogen. De bekende namen treden zaterdag op.
Zondag is voor het echte Westlandse geluid. Al is er van dat Westlandse geluid tegenwoordig te weinig, vertelt organisator Frans Bierkens vrijdag aan Radio West. 'Er is eigenlijk geen opvolger voor de Kromme Jongens', zegt hij. Daarom komt in het najaar een heuze talentenjacht 'om de Westlandse liedjesschrijver uit het Westland te kietelen', aldus Bierkens.

Wedstrijd

Het gaat om een indoor concert waar een wedstrijd aan wordt gekoppeld. Hoe het er precies uit gaat zien is nog niet bekend maar vogens de organisator wordt er 'druk aan gewerkt'.