Alles wat je moet weten over de NN CPC Loop 2017

DEN HAAG - Tienduizenden lopers staan vandaag aan de start bij één van de afstanden van de 43ste editie van de NN CPC Loop Den Haag. Wij zijn er natuurlijk bij: op radio, televisie en met een uitgebreid liveblog op omroepwest.nl, de app en sociale media.
In ons liveblog houden we je de hele dag op de hoogte van de gebeurtenissen op en rond het Haagse Malieveld. Op onze site en app zie je foto’s, filmpjes, interviews en updates. Heb je de Omroep West app nog niet, dan kun je hem
downloaden. Heb je zelf foto’s, filmpjes of mooie verhalen? Mail ons dan op online@omroepwest.nl.
Alle afstanden starten en eindigen op het Malieveld. De Ernst & Bobby Kinderloop start om 9.10 uur als eerste. Als laatst beginnen de renners van de derde golf voor de NN Halve Marathon (21,1 km); zij schieten om 14.50 uur uit de startblokken. Van de City naar de Pier en terug: check hier het programma van de NN CPC Loop 2017.
Ben je niet zo’n hardloopfanaat en wil je alleen maar weten welke wegen zijn afgesloten tijdens de NN CPC Loop 2017? Kijk hier!

Openbaar vervoer

Omdat de Loop de hele stad doorkruist, worden tram- en buslijnen omgeleid, aangepast of tijdelijk stopgezet. Omdat je natuurlijk op tijd wil zijn om een vliegende start te maken hebben we hier alle omleidingen voor je op een rij gezet. Tip: ga voor de zekerheid iets eerder weg van huis!

Weer

Wat doet het weer op zondag? We vroegen het onze weerman Huub Mizee: 'Goed nieuws, we krijgen heerlijk zacht weer met een temperatuur van 13 tot 14 graden Celsius. Het is natuurlijk droog. Het is bewolkt, dat wel. Er is niet al te veel wind uit het zuidoosten.'
CPC Weerupdate met Huub Mizee: 'Het wordt bijna te warm voor de hardlopers'
Alvast ontzettend veel succes en plezier voor iedereen die deelneemt of gaat kijken bij de CPC!