Jas en laptop gestolen bij diefstallen uit Student Hotel Den Haag

DEN HAAG - Twee studenten die tijdelijk verblijven in het Student Hotel aan de Hoefkade in Den Haag zijn bestolen. Eén van hen raakt zijn jas kwijt, de ander een rugtas met laptop. In beide gevallen zijn er beelden van de dieven.

Geschreven door
Team West
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 14 maart. Meer zaken zijn hier te vinden.

De ingang van het hotel is beveiligd met toegangspoorten, maar in beide gevallen weten de dieven daar langs te komen. Op 9 januari komt een man binnen door middel van een toegangspas. Hij vertrekt even later weer, maar keert al snel terug. Vlak daarna wandelt hij naar buiten met een tas op zijn rug. Die is van een student die de tas heel even in een studieruimte had laten staan. In de tas zit onder andere zijn laptop.

Op 15 februari loopt een andere man met iemand mee door de poortjes. Hij doet zich voor als pizzabezorger. Bij binnenkomst heeft hij geen jas aan, maar als hij vertrekt wel. Het is de jas van een student, die hem even over een stoel heeft gehangen. Hij heeft in eerste instantie niets door. Pas als hij door de receptie wordt gebeld dat er een pasje van hem is gevonden, merkt hij dat zijn jas weg is.

Herkent u één van de verdachten?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem
Meer over dit onderwerp:
DIEFSTALLEN STUDENT HOTEL HOEFKADE DEN HAAG
Deel dit artikel: