Instellingen

Vlog Deborah Cameron: 'Wij zorgen met elkaar voor een mooiere wereld' #TK2017

© Deborah Cameron

DEN HAAG - 'Wilders is een dramaqueen', 'Rutte liegt en bedriegt', 'Asscher roept maar wat' en 'Hef DENK op'. Die kreten hebben we afgelopen weken veel gehoord. Verschillende partijen deden hun best voor de stem van de blanke boze man.

'Onzin!', zegt Deborah Cameron uit de Haagse Schilderswijk. Ze is optimistisch en vrolijk; een echte powervrouw die niet wil meedoen met het huidige klimaat van zeuren, schelden en moddergooien. Ze is 34 lentes jong en heeft in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017 commentaar gegeven op de politieke ontwikkelingen. En dat doet ze op een positieve manier.

Ze heeft alle reden om positief te zijn: vorig jaar won ze de titel Miss Black Hair Nederland. Ook op het Hague On Tube Festival ging ze er met de hoofdprijs vandoor. De Haagse powervrouw is jeugdwerker en sociaal ondernemer.

De uitslag

In haar laatste vlog besteedt ze aandacht aan de uitslag van de Tweede Kamer-verkiezingen. 'Er kon gestemd worden en dat heeft het volk ook gedaan! In Den Haag op één de VVD, op twee de PVV. Persoonlijk niet mijn voorkeur, maar de powervrouw in mij zegt: een betere wereld begint bij jezelf.'