Instellingen

Omleiding door ernstig ongeval op de A4

Op de A4 nabij het Prins Clausplein heeft vannacht een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden. Op de rijbaan richting Amsterdam kwamen om even voor vier uur enkele auto's met elkaar in botsing. Luttele minuten daarvoor was er op de A4 een melding van een spookrijder tussen Leiden en Leidschendam. Vermoedelijk is de spookrijder de veroorzaker van het ongeval. De politie en brandweer wilde dit nog niet bevestigen. © Regio15

DEN HAAG - Op de A4 in de buurt van het Prins Clausplein is in de nacht van vrijdag op zaterdag een ernstig ongeluk gebeurd. Over eventuele gewonden wilden agenten niks zeggen, maar de politie spreekt wel van een 'zeer ernstig' ongeval. De A4 richting Amsterdam is helemaal afgesloten.

Op de rijbaan richting Amsterdam botsten even voor 04.00 uur een paar auto's tegen elkaar aan. Enkele minuten daarvoor was er op de A4 een melding van een spookrijder tussen Leiden en Leidschendam. De politie wilde niet bevestigen dat de spookrijder iets te maken had met het ongeluk.

Na het ongeluk werden brandweer, meerdere ambulances en twee Mobiele Medische Teams opgeroepen.

Omleiding

Het verkeer richting Amsterdam wordt ter hoogte van Den Haag nog steeds omgeleid. Naar verwachting zijn de problemen rond 08.30 uur opgelost.