Twee doden bij ongeluk met spookrijder op A4

Op de A4 nabij het Prins Clausplein heeft vannacht een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden. Op de rijbaan richting Amsterdam kwamen om even voor vier uur enkele auto's met elkaar in botsing. Luttele minuten daarvoor was er op de A4 een melding van een spookrijder tussen Leiden en Leidschendam. Vermoedelijk is de spookrijder de veroorzaker van het ongeval. De politie en brandweer wilde dit nog niet bevestigen. © Regio15
DEN HAAG - Op de A4 bij het Prins Clausplein zijn zaterdagochtend vroeg bij een verkeersongeval twee doden gevallen. Het ongeluk werd veroorzaakt door een spookrijder. De doden zijn een man van 26 en een 48-jarige vrouw uit Den Haag. Het is nog niet duidelijk wie van de twee de spookrijder was.
Een Haagse vrachtwagenchauffeur zag de spookrijder vlak voor het verkeersknooppunt op zich afrijden. Hij stuurde de wagen naar de vluchtstrook om de tegemoetkomende auto te ontwijken. Op de vluchtstrook werd zijn auto alsnog geraakt door een auto. De spookrijder reed daarna frontaal tegen een andere bestuurder.
De A4 in de richting van Amsterdam was een paar uur afgesloten. De weg was rond 08.20 uur weer open.