Geen oogstrelend voetbal, punt voor FC Lisse tegen SteDoCo

LISSE - Koploper FC Lisse heeft zaterdagmiddag een punt gepakt in de derde divisie. De ploeg van Robbert de Ruiter kwam bij SteDoCo niet verder dan 2-2. Het duel in Hoornaar eindigde met twintig man.

De beginfase van de wedstrijd was er eentje in de categorie knotsgek. SteDoCo, de ploeg in zwaar weer, kwam door een treffer van Hakan Tokul al vroeg op voorsprong. Lang mocht de thuisploeg daar niet van genieten. Sterker nog: het goede begin van de thuisploeg werd gevolgd door twee fikse dompers, namelijk een rode kaart en een strafschop.

Shelton Martis moest inrukken nadat hij de bal met de handen van de doellijn werkte. De Lissenaren kregen een penalty toegewezen, die Martin van Eeuwijk koelbloeddig binnenschoot. SteDoCo stond zwaar onder druk, maar voor rust profiteerde Lisse niet van de man-meer-situatie.

Tien tegen tien

De vraag was of het Lisse na de pauze wel ging lukken de verdediging van SteDoCo te kraken. Met een man meer stonden de blauw-gelen echter niet lang in het tweede bedrijf. Luciano Dompig stond nog geen vijf minuten in het veld toen hij na een slaande beweging het veld alweer moest verlaten.

Het was dus tien tegen tien en de vraag was of SteDoCo of FC Lisse nog zouden scoren. Het antwoord was ja. Steven Olsthoorn kopte de tweede Lissese goal binnen en leek de eindstand op 1-2 te bepalen. Maar Maurice de Wilt was de man die er uiteindelijk nog 2-2 van wist te maken.

Scoreverloop SteDoCo - FC Lisse 2-2 (1-1): 1-0 Tokul, 1-1 Van Eeuwijk (strafschop), 1-2 Olsthoorn, 2-2 De Wilt

Bijzonderheden: Rode kaart Shelton Martis (SteDoCo) en Luciano Dompig (FC Lisse)
Meer over dit onderwerp:
FC LISSE AMATEURVOETBAL DERDE DIVISIE
Deel dit artikel:

Reageren