Aanhoudingen en bekeuringen na stapavond in Noordwijk

De Grent, Noordwijk
De Grent, Noordwijk © Archief
NOORDWIJK - Scheldpartijen, mishandelingen en wildplassers. Het horecateam van de politie Noordwijk had het er in de nacht van zaterdag op zondag druk mee. Meerdere personen zijn aangehouden op uitgaansstraat De Grent.
Een 21-jarige man zonder vaste woon of verblijfsplaats werd aangehouden voor het mishandelen van een portier bij een horecagelegenheid. Een 38-jarige man uit Noordwijk werd opgepakt voor het beledigen van politieagenten nadat hij uit een uitgaansgelegenheid was gezet. De Noordwijker mocht een nacht de cel in en beiden moeten later dit jaar voor de rechter verschijnen.
Ook een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats moest met de politie mee. Hij stak zijn middelvinger op naar een passant en sloeg de passant vervolgens in het gezicht. De recherche doet nog onderzoek naar de zaak.

Boetes

In dezelfde nacht werden ook flink wat bekeuringen uitgeschreven. Vijftien mensen gingen met een boete naar huis. Onder andere voor wildplassen, openbaar alcohol nuttigen, opruiend verdrag vertonen en voor het stoppen met een auto op een fietsstrook.