Instellingen

West Wekker: wie maakt de line-up Night At The Park 2017 compleet?

Night At The Park
Night At The Park © Omroep West

DEN HAAG - Goedemorgen! Helemaal uitgerust? Mooi! Vandaag wordt bekendgemaakt wie de line-up van Night At The Park 2017 compleet maakt. Wat gebeurde er gisteravond? De Haagse Stadpartij ergert zich aan Den Haag Marketing en de slechte verhoudingen in de gemeente Wassenaar zijn een 'zeer ernstig probleem'.

1. Wie maakt de line-up van Night At The Park 2017 compleet?


Vandaag wordt bekend wie de line-up van Night At The Park 2017 compleet gaan maken. Eerder werd al bekend gemaakt dat Level 42, UB40 (feat Ali, Astro & Mickey) en Garland Jeffreys op zullen treden. De 80's en 90's waren eengroot hoogtepunt van new wave rock en popmuziek. Tijdens Night at the Park krijg je kans om dit allemaal te herbeleven.

2. Haagse Stadspartij ergert zich aan Den Haag Marketing
De Haagse Stadspartij stoort zich aan Den Haag Marketing. De directeur van de organisatie, Marco Essen, zou zich teveel bezighouden met politiek en met de publieke opinie. Volgens Bos 'mengt Den Haag Marketing in allerlei politiek gevoelige kwesties'. Voorbeelden hiervan zouden onder meer uitspraken van Essen over Legoland en de Kijkduinse strandhuisjes zijn.

3. Burgemeester: 'Slechte verhoudingen gemeente Wassenaar zijn zeer ernstig probleem'
Medewerkers, raads- en collegeleden van Wassenaar hebben de afgelopen jaren teveel over elkaar en te weinig met elkaar gepraat. Die conclusie trekt waarnemend burgemeester Charlie Aptroot in een brief aan de gemeenteraad. De onderlinge verhoudingen in Wassenaar zijn al lange tijd slecht.

4. Westland weer een stukje groener dankzij Boomfeestdag
Er is woensdag weer heel wat 'afgeplant' tijdens de nationale Boomfeestdag. Zowel in Westland als Midden-Delfland zijn er weer heel wat nieuwe bomen de grond in gegaan. In Monster is deze dag aangegrepen om het Leefomgevingsfonds van de gemeente Westland te lanceren.

Het weer: De dag begint zonnig, maar in de loop van de middag komt er steeds meer bewoling. Het wordt bij een matige wind 13°.

Vanavond op TV West
In Van de Kaart lopen presentator Jet Sol, cameravrouw Annelies Dijkman en geluidsman Kees van de Knaap in een rechte lijn door de regio. In de aflevering in Noordwijk stuit Jet  aan het begin van de lijn op een Noordwijks familiebedrijf:  een makreelrokerij. Daarna loopt Jet het vogelvrouwtje van Noordwijk tegen het lijf. Zij laat haar twee papegaaien uit. Ook gaat Jet door het huis van energiecoach Stella. Een vrolijke dame die Jet helpt om haar hoofd leeg en haar lijf vol energie te krijgen. Bij het eindpunt wacht een enthousiaste kinderschare op Jet bij Kinderopvang Het Zandkasteel.

Van de Kaart is vanavond vanaf 17.00 uur en op elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.