Instellingen

Man met mes overvalt Eazie Wok in Delft rond sluitingstijd

De verdachte.
© Politie
De verdachte.
© Politie
De verdachte.
© Politie

DELFT - Vijf personeelsleden van restaurant Eazie Wok in Delft krijgen rond sluitingstijd te maken met een gewapende overvaller. Hij komt binnen via de achterdeur en dreigt met een groot mes.

Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 21 maart. Meer zaken zijn

te vinden.

Op zaterdag 18 februari rond 22.30 uur is het personeel van het restaurant aan de Binnenwatersloot aan het opruimen. De bezorgfietsen zijn binnen gezet via de achterdeur aan de Kloksteeg en één van de medewerkers controleert of de deur op slot zit. Plotseling staat er een man in de deuropening.

De overvaller heeft een mes bij zich en bedreigt de man daarmee.  Hij eist geld en neemt de medewerker mee naar het kantoor. Het andere personeel brengt zichzelf in veiligheid. Als de buit binnen is, vertrekt de overvaller weer via de Kloksteeg. Hij verdwijnt richting de Oude Delft.

Signalement overvaller

De man is te zien op bewakingsbeelden. Hij is niet heel duidelijk in beeld, maar het is bekend dat hij rond de 25 jaar oud is. Hij is 1.85 meter lang en heeft een slank postuur. Hij draagt een zwart/grijze pet met een witte opdruk, vermoedelijk van het merk Nike. Hij draagt een donkere jas, schoenen met iets roods erin en hij heeft een moedervlek ergens rond zijn mond.

Herkent u hem of heeft u andere informatie?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem