Instellingen

West Wekker: Politie in maag met massagetafel en Yassin (13) uit Voorhout weer terecht

© twitter.com/poloverbosch / bewerking Omroep West

REGIO - Goedemorgen! Met deze berichten ben je weer helemaal klaar voor een nieuwe werkdag. In deze West Wekker lees je dat de politie in Den Haag in haar maag zit met een massagetafel en goed nieuws over de vermiste Yassin uit Voorhout. Hij is weer terecht!

1.


De agenten van het Haagse politiebureau Overbosch hebben een opmerkelijke oproep gedaan: ze zijn op zoek naar de eigenaar van een massagetafel.

2. TU Delft werkt mee aan NASA-missie om levenscyclus sterren in beeld te brengen
Hoe ziet het levenscyclus van sterren eruit? De TU Delft gaat samen met andere organisaties aan de slag om technologie te ontwikkelen die de volledige levenscyclus van sterren in beeld gaat brengen.

3. Vermiste Yassin (13) uit Voorhout weer terecht
Goed nieuws uit Voorhout! Een 13-jarige jongen, die sinds vrijdag vermist was, is weer terecht. De jongen is in goede gezondheid aangetroffen.

4. Grafbekisting gestolen van begraafplaats Nieuw Eykenduynen in Den Haag
Van de begraafplaats Nieuw Eykenduynen aan de Kamperfoeliestraat in Den Haag zijn zeven aluminium grafbekistingen gestolen. Grafbekisting zorgt ervoor dat tijdens het graven, of tijdens de uitvaart, wordt voorkomen dat de graven instorten.

Weer
De lente zet door! De dag begint zeer zonnig, maar in de loop van de dag ontstaat er meer bewolking en is er een kleine kans op een bui. Het wordt ongeveer 18 graden.

Vanavond op TV West
Het opsporingsprogramma Team West, met aandacht voor:
- vier zakkenrollers die toesloegen bij het Kruidvat in Nootdorp. Met de buitgemaakte pinpas van een zeventigjarige meneer wordt veel geld opgenomen. Er zijn beelden van de daders.
- Een overval op supermarkt Jumbo aan de Leyweg in Den Haag. De politie is op zoek naar getuigen.
- Twee diefstallen in Rijswijk: bij de Mediamarkt wordt een iPad gestolen en uit een geparkeerde bestelbus verdwijnt een tas.
- Een overval op restaurant De Chinese Muur in Leiderdorp. De bewakingsbeelden mét geluid leiden hopelijk naar de daders.

Team West is vanavond vanaf 17.00 uur en elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.