Broederliefde, The Baseballs en Règâhs op Parkpop 2017

De hiphopgroep Broederliefde
De hiphopgroep Broederliefde © ANP
DEN HAAG - Broederliefde, The Baseballs en de jubilerende Règâhs staan dit jaar onder anderen op het podium tijdens Parkpop. Dat heeft de organisatie dinsdagochtend bekendgemaakt. Daarnaast treden Causes, Friends of the Family en Pacaminos op.
Broederliefde staat met hun nieuwe album
Hard Work Pays Off 2
al twee weken op nummer 1 in de Album Top 100. Rapper Emms kwam recent negatief in het nieuws toen een filmpje opdook waarin hij tijdens de bekerfinale Feyenoord-Utrecht in april 2016 antisemitische leuzen riep.
Organistor Ducos besloot hier echter geen consequenties aan te verbinden. 'We praten de gebeurtenis absoluut niet goed, maar het is iets dat in de heat of the moment is gebeurd. Ze hebben er inmiddels ook al afstand van genomen', vertelt artistiek directeur Claudia Raven bij het radioprogramma Mogge Michiel van Omroep West.

Moderde popliedjes

The Baseballs zijn vooral bekend van hun cover van Umbrella van Rihanna. De band uit Berlijn transformeert moderne popliedjes naar jaren '50 rock 'n rollband-versies.
De Règâhs vieren tijdens Parkpop hun tienjarig jubileum. De groep blikt terug en geeft het publiek een kijkje achter de schermen. Daarnaast nemen ze zichzelf en de wereld op de Haagse hak.

Parkpop Down Town

Parkpop begint dit jaar al op vrijdag 23 juni met diverse optredens in de Haagse binnenstad tijdens Parkpop Down Town. Op zaterdag is Night at the Park met onder anderen Paul Young, UB40 en Level42. Op zondag vindt Parkpop plaats in het Zuiderpark.