The Life I Live Den Haag maakt namen bekend en duurt dit jaar twee dagen

Publiek geniet tijdens tijdens het festival 'Life I Live'.
Publiek geniet tijdens tijdens het festival 'Life I Live'. © 'Life I Live
DEN HAAG - Het The Life I Live festival in Den Haag, vroeger ook wel bekend als de Haagse Koninginnenach, heeft het programma bekendgemaakt. Er zijn dit jaar vijftig gratis acts. Nieuw is dat het festival dit keer twee dagen duurt.
Nieuw toegevoegd aan de line-up zijn onder anderen Fresku & Mocromaniac, Sven Hammond, Jeangu Macrooy, Hunee, Birth of Joy, Death Alley, Sarah-Jane, Ed Struijlaart en Rob Dekay.
Het festival, dat bedoeld is om koning Willem-Alexander te eren, staat naar eigen zeggen in het teken van verbinding en verbroedering. 'De affiche toont artiesten dwars door verschillende genres heen, van Nederland tot ver buiten onze landsgrenzen', laat de organisatie weten.

Brede programmering


'Nooit eerder programmeerde The Life I Live zo breed: indiepop, hiphop, singer/songwriters, rock, folk, soul, funk, world, elektronic en dance. Met als groter doel iedereen in de Hofstad te laten genieten van geweldige nieuwe muziek.'
Het gratis festival, op verschillende plekken in de binnenstad, is dit jaar op 26 april (Koningsnacht) en 27 april (Koningsdag).