SuperDebby en Aan de bak; nieuwe programma's op Radio West

SuperDebby
SuperDebby
REGIO - De nieuwe programmering van 89.3 Radio West. gaat vandaag van start. SuperDebby en Aan de bak zijn nieuwe radioprogramma's die vanaf nu op Radio West te horen zijn. We zetten de programmering even voor je op een rijtje
6.00-9.00 uur: Mogge Michiel

Natuurlijk blijft Michiel Steenwinkel Mogge Michiel presenteren. Met Michiel word je iedere werkdag heerlijk wakker op 89.3. Michiel praat je bij over het nieuws, samen met de dagelijkse verslaggever die ergens in de regio staat. Huub Mizee vertelt iedere morgen of je met of zonder paraplu naar buiten kan en hoor je ook of je files kunt verwachten op de route naar je werk. Naast alle informatie is ook de muziek belangrijk en zul je met een goed gevoel de dag beginnen.

9.00- 12.00 uur: Aan de Bak

Patrick van Houten presenteert vanaf 3 april het nieuwe programma Aan de Bak. Of je nu op je werk aan de 'bak' bent of thuis achter een 'bak' koffie zit: Patrick zorgt voor een gezellige en vrolijke ochtend.
De rubriek 'West op 't Werk' is een vast onderdeel van het programma. Medewerkers van een bedrijf bepalen daarin welke muziek Patrick moet draaien. Het zorgt altijd weer voor verrassende keuzes, waarbij ook de andere luisteraars vaak favoriete platen voorbij horen komen.
In het programmaonderdeel 'Eeuwige Roem' gaat dat nog een stapje verder, want hierin zet een luisteraar zijn favoriete plaat in de spotlights en probeert eeuwige roem voor deze plaat te vergaren.
Doe je mee? Opgeven voor beide rubrieken kan via aandebak@omroepwest.nl.

12.00-14.00 uur: SuperDebby

Zoek jij je weggelopen kat? Een oude studievriendin of iemand die kan helpen met het schoonmaken van de dakgoot? Debby Roukens zoekt graag met jou mee in SuperDebby! Als een heuse supervrouw maakt Debby dit feel good programma met veel muziek, waarbij de inbreng van jou heel groot is. Niet alleen voor het stellen van de vragen, maar juist ook voor de oplossing worden alle luisteraars opgeroepen mee te helpen.
Heb je een vraag? Mail deze naar superdebby@omroepwest.nl.

14.00-16.00 uur: Jouw Middagshow

De titel zegt het al: het woord is aan jou! Je kunt niet alleen jouw verzoekplaat aanvragen, maar ook verschillende dingen aankondigen waarvan jij denkt dat iedereen dat moet weten.
Het werkt heel eenvoudig: je belt naar 070 307 88 66 en spreekt in welke plaat jij wilt horen en waarom. Misschien wil je jouw buurvrouw wel feliciteren met haar verjaardag en daarom haar favoriete plaat laten horen. Of wil je de hele wereld laten weten dat je voor het eerst opa bent geworden.
Maar dat is niet alles! Tussen al deze muziek in, is ook plek voor aankondigingen van een braderie, een open dag of de uitvoering van jouw toneelvereniging. We horen je snel op Radio West bij Jouw Middagshow.

16.00-19.00 uur: Studio Haagsche Bluf

Vanaf 16.00 uur presenteert Tjeerd Spoor Studio Haagsche Bluf. In dit nieuwsprogramma met fijne muziek ben je in een avondspits weer helemaal bij op het gebied van nieuws, weer en verkeer.
Ook ontvangt Tjeerd iedere werkdag in het laatste uur een bijzondere gast in de studio. Dit kan een burgemeester zijn, maar ook een schrijver van een boek, een topsporter of wie dan ook. Zij hebben echter een ding met elkaar gemeen: het zijn altijd mensen met een boeiend verhaal.

19.00-20.00 uur: Rudo

Van dinsdag t/m vrijdag hoor je Rudo Slappendel met heel veel lekkere muziek en neemt hij nog even de hoogtepunten van de dag met je door. Sluit je drukke dag goed af met een uurtje Rudo.
Iedere maandag: 19-20 uur WestBusiness Radio
Op maandagavond presenteert Rudo Slappendel WestBusiness Radio. Hierin ontvangt hij iedere week regionale ondernemers in de studio en praat met hen over hun bedrijf, hun passie en hoe zij hun werkende leven combineren met hun gezin.

Iedere werkdag:

  • 06-09 uur Mogge Michiel met Michiel Steenwinkel
  • 09-12 uur Aan de Bak met Patrick van Houten
  • 12-14 uur SuperDebby met Debby Roukens
  • 14-16 uur Jouw Middagshow samengesteld door de luisteraar
  • 16-19 uur Studio Haagsche Bluf met Tjeerd Spoor
  • 19-20 uur Rudo (met op maandag WestBusiness Radio) met Rudo Slappendel
  • 20-23 uur op vrijdagavond: Parkroad Café met Fred Zuiderwijk en Erik Kuijlaars