Lintjesregen 2017: Waddinxveen

Archief
Lintjesregen
WADDINXVEEN - In Waddinxveen zijn woensdag weer de lintjes uitgereikt. Vier inwoners hebben een Koninklijke onderscheiding ontvangen: ze zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Tekst zoals aangeleverd door gemeente.
Vier benoemingen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau:

De heer H.D. Booterkoper, Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vrijwilliger bij korfbalvereniging W.K.V. Korbis in Waddinxveen: lid materiaal-commissie (1979-1984), wedstrijdsecretaris (1984-1991) bestuurslid (1986-1991) en lid Technische Commissie (1991-1997). Vrijwilliger bij kanovereniging Het Schouwtje te Boskoop, vrijwilliger Stichting Vriendschapsband Waddinxveen-Pelhrimov.

De heer P.H. Jansma, Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vrijwilliger Stichting Oost Europa hulp en Fundament, bestuurslid Scholengemeenschap De Wadde in Waddinxveen, vrijwilliger/bestuurslid Stichting Vonk te Waddinxveen, vrijwilliger Stichting Jabulani. Jabulani (Zuid-Afrika) en Stichting Roemeense Kinderhulp.

Mevrouw A.A. Los-de Koning, Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Leider meisjesgroepen Christelijke Jeugd Vereniging De Margarieten, actief voor Jeugdraad Hervormde gemeente Woerden, vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk Waddinxveen, actief voor de Immanuelkerk te Waddinxveen, pastoraal medewerker van het bejaardenpastoraat, lid van de Ontvangstcommissie, lid van het Verjaardagsfonds, bezorger van het kerkblad, medeorganisator van de handwerkclub, begeleider van ouderen tijdens de weekafsluiting in verzorgingstehuis Souburgh en verzorger van het liturgisch centrum bij uitvaarten.

De heer A. Vermeulen, Lid van de Orde van Oranje-Naussau

Werkzaam als chauffeur bij banketbakkerij De Vlaam in Waddinxveen, lid van de Rommelmarktcommissie, vrijwilliger bij de Bethelkerk en vrijwilliger bij de zorglocatie Ipse de Bruggen regio Zwammerdam.