Instellingen

West Wekker: Rechtbank behandelt wrakingsverzoek in zaak Tristan van der Vlis

© John van der Tol
REGIO - Goedemorgen! Heb je Pasen een beetje overleefd? Mocht je het nieuws uit de regio gemist hebben dan praten wij je vanochtend bij. Vier mensen zijn aangehouden voor de drugs en chemicaliën die werden gevonden in een huis in Den Haag. En vandaag behandelt de rechtbank het wrakingsverzoek in de zaak Tristan van der Vlis.
1.

Als vanouds was het weer druk op woonboulevards en in de Ikea in Delft tijdens Tweede Paasdag. Ook de Keukenhof in Lisse werd goed bezocht.
2. 2300 tattoo-liefhebbers naar Sinti Ink Convention
Ruim 2300 mensen hebben tijdens het paasweekend een bezoek gebracht aan de Sinti Ink Convention in de Silverdome in Zoetermeer. Het internationale tatoeagecongres werd daar voor het eerst georganiseerd.
3. Rechtbank behandelt wrakingsverzoek in zaak Tristan van der Vlis
Vandaag wordt het wrakingsverzoek behandeld die de advocaat van de verzekeringsmaatschappijen van de ouders van Tristan van der Vlis indiende. Tristan van der Vlis schoot zes jaar geleden zes mensen dood in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn.
4. Vier mensen aangehouden voor drugs en chemicaliën in portiekflat
Vier mensen zijn aangehouden voor de grote hoeveelheid drugs en chemicaliën die zaterdag werd gevonden in een portiekwoning aan de Erasmusweg in Den Haag. De woning is door de gemeente met spoed gesloten.
Vanavond op TV West
Elke dinsdag kunt u misdrijven oplossen met Kirsten van Dissel! In het opsporingsprogramma Team West vraagt de politie-eenheid Den Haag uw hulp bij het oplossen van misdrijven. In deze aflevering zien we heftige beelden van een mishandeling in de Doubletstraat in Den Haag waarbij een man vanuit het niets keihard in zijn gezicht wordt geslagen. En: in Zevenhoven wordt een echtpaar het slachtoffer van een woningoverval. De politie is op zoek naar getuigen.
Team West is vanavond vanaf 17.00 uur en op elk heel uur daarna te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.
Weer
Vanochtend kan hier en daar een bui voorkomen, in de middag wordt het droog. Er zijn zonnige perioden en het wordt 10 tot 11 graden. Dit is vrij koud voor de tijd van het jaar. De noord-noordoostenwind is matig, aan de kust vrij krachtig.