West Wekker: Kat Kenzo gered uit spouwmuur en sloopkogel voor monumentale boerderij?

REGIO - Goedemorgen! We praten je even bij over het nieuws dat je wellicht gemist hebt. Want in Ter Heijde wordt al sinds zondag gezocht naar poes Kenzo die in een spouwmuur zit en langs de A4 is een tankstation onvindbaar.
1. Kenzo gered, kat na vier angstige dagen herenigd met baasje
Kat Kenzo is gered. Na een paar angstige dagen en verschillende reddingspogingen is de kat uiteindelijk zelf uit de opengebroken spouwmuur gekomen. Een deel van de gevel van het huis aan de Michiel de Ruyterstraat in Ter Heijde werd afgebroken omdat de schildpadkat hierin vast zat.

2. Slachtoffer dodelijke schietpartij beschoten vanuit grijze stationwagen
Het slachtoffer van de schietpartij op een parkeerplaats in Wateringse Veld is een bekende van de politie. Hij is beschoten vanuit een grijze stationwagen. Dat meldde de politie gisteravond in Opsporing Verzocht.  

3. Onvindbaar pompstation krijgt steun: Rijkswaterstaat zet nieuw bord neer
Ze snappen bij Rijkswaterstaat wel dat het nieuwe tankstation langs de A4 bij de afrit Wateringen niet goed te vinden is en daarom wordt een extra bord geplaatst.

4. Sloopkogel voor monumentale boerderij in Zoetermeerse wijk?
Zolang boerderij Ouderzorg in de Zoetermeerse wijk Rokkeveen een monumentenstatus heeft, mag het niet worden gesloopt. Maar de erfgenamen van het pand willen van de boerderij af. Het college moet nu beslissen.

Vanavond op TV West
Het archief van TV West is een grote bron aan mooie, ontroerende, grappige en echte regionale verhalen. Neem een duik in het verleden van je eigen regio.
TV West Archief is vanavond vanaf 17.00 uur en elk heel uur daarna afwisselend te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.

Het weer: Het blijft droog, met een mix van zon en stapelwolken. Het wordt negen of tien graden bij een matige wind uit het noordoosten.

Meer over dit onderwerp:
WESTWEKKER
Deel dit artikel: