Instellingen

West Wekker: Lintjesregen en het laatste nieuws over de dubbele moord in Zoetermeer

De vluchtauto van de schutters in Zoetermeer
De vluchtauto van de schutters in Zoetermeer © Ginopress
DEN HAAG - Goedemorgen! Het wordt vandaag een frisse woensdag, de dag voor Koningsdag. En dat betekent: Lintjesdag! Wie krijgt er in jouw buurt een lintje? Volg onze site vandaag als je daar benieuwd naar bent!
1.

Wie o wie krijgt er een lintje vandaag? Het regent vandaag weer ridders in de Orde van Oranje-Nassau. Ben jij één van de gelukkigen? Hou de site van Omroep West in de gaten!
2. Dubbele moord in Zoetermeer, vluchtauto teruggevonden
Twee mannen werden gisteren doodgeschoten in Zoetermeer. Het laatste nieuws daarvan is dat de vluchtauto van de schutters is gevonden in Rotterdam. Om 08.10 uur spreken we de politie op Radio West over de laatste stand van zaken.
3. Flessen wasbenzine gevonden naast uitgebrande auto
In de Van Osstraat in Den Haag is afgelopen nacht een geparkeerde auto in vlammen opgegaan. Buurtbewoners schrokken wakker van knallen. Naast de uitgebrande auto werden twee lege flessen wasbenzine aangetroffen.
4. Zuigzoen leidt tot mishandeling
Een 25-jarige man was erg beschermend voor zijn nichtje. Hij zag een zuigzoen in haar nek en besloot toen tot actie over te gaan. Het vriendje van zijn nichtje kreeg klappen, en het OM eist nu 180 uur werkstraf met een voorwaardelijke celstraf van drie maanden.
5. Goudse zwemleraar maakte filmpjes
Moet een Goudse zwemleraar die stiekem filmpjes maakte van minderjarige meisjes de cel in? Vandaag is de uitspraak in de rechtszaak. Het OM heeft zes maanden gevangenisstraf geëist.
Het weer
Net als gisteren vandaag weer wat buien, plaatselijk met hagel of onweer. Het wordt maximaal elf graden.
Vanavond op TV West
Het archief van TV West is een grote bron aan mooie, ontroerende, grappige en echte regionale verhalen. Neem een duik in het verleden van je eigen regio.

TV West Archief is vanavond vanaf 17.00 uur en op elk heel uur daarna afwisselend te zien. En natuurlijk zijn uitzendingen altijd terug te zien op onze website.