Instellingen

West Wekker: lekker sporten op het strand en indringer blijkt rapper

West Wekker - Foto Facebook/ Politie Zoetermeer
West Wekker - Foto Facebook/ Politie Zoetermeer

DEN HAAG - Goedemorgen. Het is maandag 1 mei, de Dag van de Arbeid. Heb je een mooi weekend gehad? Wij hebben het belangrijkste nieuws op een rij gezet om jouw maandag iets makkelijker te maken. Vanaf vandaag is het The Hague Beach Stadium weer geopend en een agente in Zoetermeer dacht een indringer te betrappen...bleek het een rapper te zijn.

1.


René en Reneetje van Doorn, de slachtoffers van de liquidatie in Zoetermeer, worden aanstaande vrijdag in hun woonplaats begraven. Dat meldt de familie op Facebook.

2. We kunnen weer sporten in The Hague Beach Stadium
Het The Hague Stadium opent maandag weer de deuren op het Scheveningse strand. In het stadion kunnen vijftien verschillende sporten kunnen worden beoefend, van crossfit tot yoga en van beachsoccer tot trampolinespringen.

3. Politie plukt fietser van de A4 bij Rijswijk
De politie heeft zondagavond een fietser van de A4 bij Rijswijk gehaald. Ter hoogte van zalencentrum Event Plaza fietste de man over de vluchtstrook toen hij werd staande gehouden door de politie.

4. Zwaneneieren vernield in Den Haag
Een nest met enkele zwaneneieren aan de Monseigneur Nolenslaan in Den Haag is dit weekend vernield. De eieren lagen in een door de gemeente omheind nest, naast het terrein van de Haagse Sportvereniging DUNO.

5. Onbevoegd persoon op bouwplaats blijkt wereldberoemde rapper
Politieagenten in Zoetermeer keken zaterdag waarschijnlijk raar op toen ze in de wijk Palenstein op een melding afkwamen. Er zouden zich daar 'onbevoegde personen' bevinden op een bouwplaats. Maar een van die personen bleek een wereldberoemde, Zoetermeerse rapper te zijn.

6. Het weer: Vanuit het zuiden nadert er een front en dat betekent voor vandaag bewolkt weer met van tijd tot tijd regen of motregen.