Instellingen

Haarwerken gezocht!

Haarwerken
Haarwerken
DEN HAAG - UPDATE: Op de redactie van SuperDebby zijn tot nu toe maar liefst zeven mooie, kostbare pruiken binnengebracht! Bert Blanken komt ze binnenkort ophalen en is er erg blij mee! Missie geslaagd!
Bert Blanken uit Woerden is op zoek naar haarwerken voor de Stichting Hair4her. Stichting Hair4Her zamelt haarwerken en hoofdbedekking in en leent deze vervolgens kosteloos uit aan mensen met kanker.
De stichting heeft een hiervoor speciaal ingerichte ruimte waar mensen die op zoek zijn naar een (tijdelijk) haarwerk, samen met iemand van de stichting kunnen kijken of er een geschikt haarwerk voor hun is. Stichting Hair4her streeft ernaar om een haarwerk een tweede of zelfs derde leven te geven. Bert heeft zijn ouders, zus en schoonvader verloren aan kanker en wil op deze manier andere mensen helpen.
Heb jij misschien een haarwerk over of ken je iemand die dat heeft? Mail dan met superdebby@omroepwest.nl Wil je zelf in aanmerking komen voor een haarwerk en/of hoofdbedekking, ga dan naar de website van de Stichting Hair4her, www.hair4her.nl.
Je kunt de haarwerken opsturen naar:
Bertus Blanken
Jan Steenstraat 79 A24
3443 GT Woerden
Met daarbij je naam + adres, zodat je een persoonlijk bedankje van de stichting kan ontvangen!