Instellingen

West Wekker: Haags bonnenquotum geschrapt en Sterretje met de billen bloot

Haags bonnenquotum geschrapt
Haags bonnenquotum geschrapt

REGIO - Goedemorgen! Het is alweer bijna weekend. Wij hebben het opvallendste nieuws voor je op een rij gezet. Crimineel Piet Pronk is overleden en Oh Oh Cherso's Sterretje gaat met de billen bloot op tv.

1.


Het bonnenquotum voor de Haagse handhavers wordt geschrapt. De Haagse gemeenteraad heeft donderdagavond besloten dat het aantal uitgeschreven boetes 'geen doel meer mag zijn binnen de handhavingsorganisatie.' Bovendien mogen boa's niet meer worden beoordeeld op het de hoeveelheid boetes die zij uitschrijven.

2. Sterretje uit Oh Oh Cherso vanavond naakt op tv: 'Ik twijfelde toen mijn boxershort uitmoest'
Bekende Hagenaar Tony Star, beter bekend als Sterretje, uit Oh Oh Cherso, was donderdagavond voor het eerst geheel naakt te zien in het RTL-programma Adam Zkt. Eva VIPS. Samen met BN'ers en andere deelnemers gaat hij op zoek naar de ware liefde.

3. Dabbende oma's bij Omroep West gaan viral: 'Samen zijn we Rietalien'
Riet (73) en Lien (76) hebben de harten van het internet gestolen. De twee dames, die zichzelf gekscherend 'Rietalien' noemen, waren woensdagavond te zien in het programma 'Nog Lang en Gelukkig' op TV West. En een dag later gaan ze het hele internet over.

4. Agentes met hoofddoekjes geen discussie bij politie eenheid Den Haag
De discussie over hoofdoekjes bij de politie leeft niet bij de politie eenheid Den Haag. Dat zegt een woordvoerder desgevraagd tegen Omroep West. De Amsterdamse politietop overweegt een hoofddoekje toe te staan als onderdeel van het politie-uniform.

5. Mogelijk pasjessysteem in alle Haagse zwembaden
Wellicht krijgen alle zwembaden in Den Haag een pasjessysteem om overlast tegen te gaan. Wethouder Rabin Baldewsingh (PvdA) onderzoekt de mogelijkheden van zo'n systeem. Aanleiding zijn de problemen in het Zuiderparkbad waar jongeren personeel en bezoekers zouden terroriseren.

Weer
Vanmorgen is het bewolkt en kan er plaatselijk nog enige regen of motregen vallen.