Rijnsburgse Boys herstelt zich en schakelt Westlandia in strijd om promotie uit

REGIO - Rijnsburgse Boys kan zich op gaan maken voor de finaleronde van de nacompetitie. Woensdag gingen de Uien in de strijd om promotie naar de tweede divisie nog met 1-2 onderuit tegen Westlandia. Zaterdag werd die nederlaag met een 1-5 overwinning knap weggepoetst.

Geschreven door
Sportredactie
Al binnen twintig minuten stond de ploeg van Pieter Mulders op rozen. Via twee keer Joel Tillema en één keer Giovialli Serbony werd Westlandia op een 0-3 achterstand gezet. Een bliksemstart voor Rijnsburgse Boys. Vrijwel alles wat de Uien aanraakten, veranderde in goud.Ondanks wat aanvallende wissels van Westlandia-trainer Edwin Grünholz wilde het de Naalwijkers niet lukken de bal achter Rijnsburg-keeper Richard van Nieuwkoop te krijgen.

Serbony lukte dat wel en zette de geel-zwarten tien minuten na de hervatting op 0-4. Marcel de Bruijn bracht met de 1-4 weer wat hoop in de Naaldwijkse harten, maar Rijnsburg liet Westlandia niet dichterbij komen. Toen het zelfs 1-5 werd, was het over en sluiten.Spakenburg is in de finaleronde de tegenstander van Rijnsburgse Boys. De Uien spelen dinsdagavond eerst thuis.

Scoreverloop Westlandia - Rijnsburgse Boys 1-5 (0-3): 0-1 Tillema, 0-2 Tillema, 0-3 Serbony, 0-4 Serbony, 1-4 De Bruijn, 1-5 Tillema
Deel dit artikel:

Reageren