Voor de allerliefste papa’s: Toffe tips voor vaderdaguitjes in de regio

REGIO - Bezorg je vader een onvergetelijke vaderdag met de allerleukste vaderdagtips die Omroep West voor je op een rij heeft gezet.
  1. Voor motorvaders
Speciaal voor stoere motorvaders: de Westlandse Cross. Zeepkisten en crossmotoren doorkruisen modderige parcoursen! Zin in iets actiefs? Strijd dan om de winst tijdens de Witte Sokkenrace, een stoere hindernisbaan op het festivalterrein. Voor feestvaders zijn er

De Westlandse Cross, Naaldwijk, 17 en 18 juni
  1. Voor smulvaders
Stoere zeebonken én fijnproevers vieren natuurlijk een dagje eerder Vaderdag op Scheveningen, waar op 17 juni de nieuwe haringvangst wordt gevierd. Klaar met haring proeven? Op de visafslag is van alles te beleven. Bewonder klederdracht, zeilboten en demonstraties van stoommachines. Of
Daar wordt hij extra lekker van.

Vlaggetjesdag, Scheveningen, 17 juni
  1. Voor klassieke vaders
Maak je jouw vader blij met Bach? Dan is een
het overwegen waard. Dit jaar staat het festival in het teken van Mondriaan. Verwacht een visueel spektakel in rood, geel en blauw. Alle producties worden speciaal voor dit ene evenement bedacht: originaliteit gegarandeerd dus!

Festival Classique, Scheveningen, 15 t/m 25 juni
  1. Voor barbecuevaders
Is jouw papa de man die ’s zondags het vlees snijdt, en dan het liefst nadat het van een gloeiend hete barbecue komt? Dan is de Vaderdag Barbecue op de Olmenhorst je allerbeste optie.
kies een leuk plekje uit in de boomgaard en smullen maar!

Vaderdag Barbecue, De Olmenhorst, Lisserbroek, 18 juni
  1. Voor klimvaders
De boom in met jouw vader. Tijdens een dagje klimmen op het Klimeiland welteverstaan! Zes verschillende routes maken dit voor iedereen een
Start je op 1 of 4 meter hoogte? Of durf je al op 7 of 11 meter hoogte door boomtoppen te klauteren?

Klimeiland De Vlietland, Leidschendam, op aanvraag

  1. Voor surfdude-vaders
Is jouw vader een surfdude? De Groovy Classic in Noordwijk is the place to be! Je kunt
bij een van de foodtrucks. De Classic is in 70’s thema en dat betekent natuurlijk hawaiikettingen, foute zonnebrillen en woeste baarden!

De Groovy Classic, Noordwijk, 18 juni
  1. Voor hongerige vaders
Brunchen & Bier drinken. Waarom kiezen, als het allebei tegelijk kan?
Steak? Kaas? Een goeie kop koffie? Jij mag kiezen. Papa’s krijgen zelfs een cadeautje mee naar huis. Wel eerst je bord leegeten natuurlijk!

Seven Hills, Delft, 18 juni
  1. Voor vaarvaders
Schip Ahoy!
De Salonboot Den Haag biedt eindeloze opties. Of je nu zin hebt in een high tea, een rondleiding over de grachten van Den Haag of Delft, of liever zelf je hapjes en drankjes meeneemt - alles is mogelijk. Laat je meevoeren!

Salonboot, Den Haag, Delft, omstreken, op aanvraag

  1. Voor niet-lullen-maar-leunen-vaders
Misschien heb je nooit op een Segway gereden. Dat zijn van die tweewielers die rijden als je op het stuur voorover leunt.
op een uitgebalanceerde manier. Origineel én leerzaam dus. Echt iets voor avontuurlijke vaders dus. Even oefenen en rijden maar!

Segway Leiden, op aanvraag