Instellingen

Vrijwilligers gezocht voor gezellig uitje met ouderen

Vrijwilligers gezocht voor gezellig uitje met ouderen
Vrijwilligers gezocht voor gezellig uitje met ouderen
DEN HAAG - Stichting Vier het Leven is op zoek naar vrijwilligers. Op zondag 18 juni organiseren zij een speciale matinee voor ouderen, maar ze komen nog vrijwilligers te kort!
organiseert theater- film- en concertbezoeken met begeleiding voor ouderen boven de 65 jaar, die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. Normaal nemen zij de ouderen mee naar reguliere voorstellingen, maar op zondag 18 juni organiseren zij hun eigen feestelijke matinee met onder andere Joke Bruijs en Frits Landesbergen. Om alle ouderen die zich hebben aangemeld te kunnen begeleiden is Vier het Leven nog op zoek naar vrijwilligers.
Als vrijwilliger krijg je drie gasten vooraf toegewezen. Je neemt zelf contact op met jouw gasten om afspraken te maken over hoelaat en waar jij ze op komt halen op de dag van het uitje. Gezamenlijk rijden jullie richting het Zuiderstrandtheater. Eenmaal aangekomen genieten jullie samen van een kopje koffie en gebak, vervolgens begeleid je jouw gasten naar de voorstelling. Na afloop is er nog tijd voor een klein hapje en drankje, waarna je de gasten weer veilig thuis afzet. Het is dus belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs en 5-deurs auto.
Lijkt het jou leuk om ouderen te begeleiden en ben je beschikbaar op zondag 18 juni? Meld je dan aan via superdebby@omroepwest.nl of bel tijdens de uitzending naar 070 390 54 54.