Instellingen

West Wekker: Mannen schieten met nepwapen en man valt van viaduct A4

West Wekker van 29 mei 2017
West Wekker van 29 mei 2017
REGIO - Goedemorgen! We gaan weer aan de werkweek beginnen. Om je iets makkelijker te laten opstarten, hebben wij het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Dit is de West Wekker!
1.

Wildwest taferelen op de zondagavond in Zoetermeer. De politie heeft op Bredewater twee gemaskerde mannen aangehouden. De mannen van 19 en 20 jaar schoten met, naar wat later bleek, een nepvuurwapen op voorbijgangers. Beide verdachten komen uit Zoetermeer.
2. Reddingsbrigade in de problemen door geblokkeerde strandopgang
De reddingsbrigade doet een dringende oproep aan strandgangers om de strandopgangen niet te blokkeren. De Haagse reddingsbrigade kon zaterdag moeilijk bij een noodsituatie aan het Zwarte Pad in Scheveningen komen omdat een scooter op de weg geparkeerd stond.
3. Man uit Gouda valt van viaduct A4
Een 29-jarige Gouwenaar is zaterdag gewond geraakt toen hij van een viaduct boven de A4 in Badhoevedorp viel. De man werkte mee bij de bouw van een geluidsscherm.
4. Voetballers Quick schrijven clubgeschiedenis na promotie naar derde divisie
De voetballers van Quick hebben zondagmiddag clubgeschiedenis geschreven. Via de nacompetitie heeft de Haagse ploeg promotie naar de derde divisie af weten te dwingen. Quick was tegenstander Vlissingen twee keer op rij de baas, waardoor Quick volgend seizoen voor het eerst in haar historie in de derde divisie uitkomt.
Het weer
Na het onweer van vanmorgen vroeg krijgen we vandaag toch ook weer zonnige perioden. Vanmiddag is er echter opnieuw kans op een regen- of onweersbui, mogelijk zwaar en met hagel en windstoten.