Instellingen

Man betrokken bij dodelijk ongeluk Wassenaar niet vast maar wel verdachte

© Regio15
WASSENAAR - De 37-jarige man die woensdag werd aangehouden na een dodelijk verkeersongeluk in Wassenaar zit niet vast, dat meldt de politie vrijdag. Hij mocht na verhoor naar huis, maar blijft wel verdachte in de zaak. Bij de aanrijding op de parallelbaan van de N44 kwam de 26-jarige Stephan Zwanikken uit Wassenaar om het leven. Zijn bijrijder, een vriend van Stephan, raakte gewond.
De twee raakten van de weg toen een andere auto bij het inhalen de wagen van het slachtoffer raakte. Stephan en zijn mede-passagier knalden tegen boom en een hek.
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de dodelijke crash. Geruchten over een straatrace kloppen niet volgens de politie. 'Wij hebben die geruchten ook gehoord, maar ze maken geen deel uit van het onderzoek', zei een woordvoerder.  

Grote verslagenheid

In Wassenaar heerst verslagenheid na de dood van Stephan. 'Het is hier ingeslagen in de buurt, het is een kleine gemeenschap. Dit is in en in triest, echt verschrikkelijk. Ik ben al de hele dag van slag', vertelde een moeder van een vriend van Stephan aan Omroep West.
Grote verslagenheid na overlijden Stephan na ongeluk