Instellingen

Lekker luisteren naar Eeuwige Roem top 100

© Omroep West
REGIO - Zet je radio maar aan, want vanaf 9.00 uur gaan we los bij Radio West: de uitzending van de Eeuwige Roem Top 100. Deze hitparade met uitsluitend klassiekers uit de popmuziek is vandaag voor de tweede keer te horen op de regionale zender. De afgelopen weken heeft een recordaantal luisteraars gestemd op hun favoriete nummer.
De lijst wordt gepresenteerd door Patrick van Houten samen met collega's Debby Roukens, Rudo Slappendel en Tjeerd Spoor. Er staan dit jaar zes regionale artiesten in de Eeuwige Roem Top 100. Dat zijn: Golden Earring, Q65, The Motions, Shocking Blue, Harry Klorkestein en de Regahs. De nummer 1 is vlak voor 19.00 uur te horen. Welke nummers er in de top 10 staan, houden wij nog even geheim.

Eeuwige Roem is een spel dat elke werkdag gespeeld wordt in het programma Aan de Bak. Luisteraars nomineren daarin hun favoriete plaat voor eeuwige roem'. Steeds moet een kanshebber het opnemen tegen twee andere platen. Een roemzoeker die het zeven dagen volhoudt in het spel bereikt eeuwige roem.
Eeuwige Roem Top 100
Eeuwige Roem Top 100

Presentator Patrick van Houten startte het spel in 2012. Inmiddels hebben bijna 250 platen de felbegeerde roemlijst bereikt. Luisteraars hebben uit deze lijst gekozen en de volgorde bepaald van de Eeuwige Roem Top 100.
Stem je radio af op 89.3fm of luister via internet