Instellingen

Marianne wil hondenbakfiets lenen voor haar zieke herdershond Tiga

Marianne kan weer naar het strand met haar hond Tiga.
Marianne kan weer naar het strand met haar hond Tiga.
DEN HAAG - UPDATE: Na de oproep kregen we verschillende reacties. Zo heeft Ingrid Schouten uit Leidschendan een hondenwandelwagen staan. En het Knagertje in Rijswijk meldde via Facebook een hondenbakfiets te hebben voor Marianne. Missie Geslaagd!
Marianne van der Leck uit Den Haag ging vaak naar het strand met haar herdershond Tiga. Maar dat gaat al een tijdje niet meer. Tiga heeft last van haar heup en het strand is te ver lopen. Een hondenbakfiets biedt uitkomst.
De 12-jarige witte herder is dol op het strand en Marianne zou niets liever willen dan dit nog een tijdje te kunnen doen met haar hond.  Daarom is ze op zoek naar een hondenbakfiets.
Het is waarschijnlijk tijdelijk want Tiga zal niet heel lang meer te leven hebben. Behalve de heupproblemen is hij onlangs geopereerd aan een tumor en hij is natuurlijk op leeftijd. Marianne is blij als Tiga het eind van het jaar haalt. Daarom hoopt Marianne dat ze van iemand een hondenbakfiets tijdelijk kan lenen of tweedehands over kan nemen, want nieuw zijn ze erg duur.
Kun jij Marianne en Tiga helpen? Mail dan naar superdebby@omroepwest.nl