Instellingen

Kitesurfers vinden lichaam in zee bij Noordwijk

© Gert-Jan Onderwater
NOORDWIJK - In de zee bij Noordwijk is vrijdagmiddag een overleden persoon aangetroffen. Kitesurfers zagen een lijk drijven en sloegen alarm, waarop het lichaam door hulpdiensten uit het water is gehaald.
Update 21:25 uur:
de politie meldt dat het slachtoffer een man is. Hij is tussen de 25 en 35 jaar oud en ongeveer 1.70 meter lang. Hij heeft een licht getinte huidskleur, een stevig postuur, kort en donker kroeshaar en een sikje.
Het slachtoffer droeg een donker vest met capuchon, een donker T-shirt met daarop twee doodshoofden, een zwarte trainingsbroek van Adidas (maat 3XL) met rode/roze strepen langs de pijpen en rode Nike Air Max-gympen (maat 45,5). Ook had hij een grote koptelefoon met microfoon (zwart-rood van kleur) om de nek hangen. Verder droeg hij een oranje, nylon rugzakje van Converse.

Tips

Over de doodsoorzaak tast de politie nog in het duister. Wie tips heeft of meer weet over de overleden man, wordt verzocht contact op te nemen met de districtsrecherche Leiden-Bollenstreek. Dat kan via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.