Konijntjes Soul (3) en Lola (1,5) zijn op zoek naar fijn pleeggezin

DEN HAAG - UPDATE - Familie Bolleboom reageerde gelijk tijdens de uitzending omdat zij geïnteresseerd waren in de konijntjes. Ze zijn op kennismakingsgesprek geweest, het klikte en de konijntjes huppelen nu in de tuin van Famillie Bolleboom. Super!
"De konijntjes zijn op zoek naar een nieuw thuis omdat Soul astmatisch is. Hierdoor is het niet fijn voor hem om in de opvang te zitten, omdat het daar nog weleens stoffig kan zijn." zegt Saskia. De konijnen hebben altijd samen gezeten, dus de opvang is ook op zoek naar een huis waar beide konijnen naartoe kunnen. "Voor Soul is het fijn om buiten te zijn, dus we zijn op zoek naar iemand die buiten een mooie plek heeft voor de konijnen." Mocht je geen hok voor de konijnen hebben, dan is dat geen probleem. De opvang heeft een hok staan die het pleeggezin mee kan krijgen.

Je wordt pleegouder van de konijnen dus de zorg, zoals inentingen en vaccinaties worden door de opvang verzorgd. Daarom is het fijn als er een pleeggezin in de buurt van Zoetermeer gevonden wordt.

Denk jij het perfecte pleeggezin te zijn voor Soul en Lola? Mail dan naar superdebby@omroepwest.nl of bel tijdens de uitzending naar 070 390 54 54
Meer over dit onderwerp:
SUPERDEBBY MISSIE GESLAAGD KONIJNEN PLEEGGEZIN
Deel dit artikel: