Dierenambulance en -hospitaal Den Haag zoekt met spoed ventilatoren

DEN HAAG - UPDATE: De Dierenambulance en -hospitaal Den Haag heeft naar aanleiding van de oproep en hun eigen Facebookbericht meer dan 16 ventilatoren en 5 airco's binnengekregen. Ze zijn onwijs blij met alle donaties en kunnen voorlopig de hele zomer weer vooruit. "De temperatuur daalde gelijk 4 graden en je zag de beestjes opknappen' vertelde Sherinda van de Dierenambulance en -hospitaal Den Haag. Heel erg bedankt voor alle hulp!
Dierenambulance en -hospitaal Den Haag en omstreken zoekt met spoed ventilatoren en airco's die zij mogen gebruiken voor onder andere de kattenruimtes.

De tijdelijke locatie van Dierenambulance en -hospitaal Den Haag en omstreken heeft helaas geen goede ventilatie en isolatie, dus is het er bijna net zo warm als buiten! 'De dieren hebben daar last van en we willen het natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken', zeggen ze op Facebook.

Heeft u nog een ventilator of een airco over en mogen wij deze hebben of gebruiken? Bel Dierenambulance en -hospitaal Den Haag dan zo snel mogelijk 070-3282828. Brengen graag, maar we komen ook met alle liefde spullen ophalen!

Deel dit artikel: