Instellingen

Tante Tamara zoekt tweedehands speelgoed voor nichtje (9)

Tante Tamara zoekt tweedehands speelgoed voor nichtje (9)
Tante Tamara zoekt tweedehands speelgoed voor nichtje (9)
DEN HAAG - UPDATE: Tamara is de spullen inmiddels op komen halen. Door jullie hulp hebben we wel 4 tassen vol met speelgoed aan haar mee kunnen geven. Haar nichtje gaat hier heel blij mee zijn. Iedereen die spullen ingeleverd heeft, heel erg bedankt!
Tamara uit Katwijk krijgt met enige regelmaal haar nichtje te logeren. En dan wil ze het het meisje zo veel mogelijk naar de zin maken. Daar kan SuperDebby mee helpen.
Tamara zoekt speelgoed voor haar nichtje van 9 jaar. Ze wil het bij haar thuis neerzetten voor de logeerpartijen van het nichtje. Ze houdt van knutselspullen, strijkkralen, paardenspultjes en boeken, spelletjes, memoryspel en kwartetten.
Het meisje woont met haar moeder en leeft van een minimuminkomen. Haar tante Tamara kan wel rondkomen en verwent haar nichtje dan ook regelmatig. Toch wil ze niet alleen maar nieuwe spullen kopen. 'Vanuit pedagogisch oogopunt vind ik het niet juist als alles nieuw is. Als bij mij thuis alles nieuw is, krijgt mijn nichtje het gevoel dat het bij haar thuis alleen maar rommeltig is. Dat contrast vind ik niet zo gezond.
Tamara's nichtje komt in de zomervakantie logeren. Heb je nog speelgoed staan? Het hoeft niet nieuw te zijn. Dan kun je het brengen naar de Laan van 's Gravenmade 2 in Den Haag of stuurt even een mailtje naar superdebby@omroepwest.nl