Rennen door het museum: 4.000 hardlopers deden mee aan Urban Trail

DEN HAAG - Ze kwamen langs achttien van de meest bijzondere plekken in Den Haag: de duizenden hardlopers die zondag meededen aan de NN Den Haag Urban Trail. Volgens de organisatie waren het er dit jaar, tijdens de tweede editie, ruim 4000.

Een groei van ruim duizend hardlopers in een jaar tijd. De organisatie van de NN Den Haag Urban Trail is meer dan tevreden over de editie van dit jaar. Zo tevreden, dat ze er al zeker van zijn dat de hardloopwedstrijd volgend jaar doorgaat.

'Ja, volgend jaar komt er zeker een derde editie', zegt Sigrid van der Toorn van de organisatie. En voor die editie heeft de organisatie al een klein wensenlijstje. 'We willen volgend jaar graag door de Koninklijke Stallen, de Tweede Kamer en het Mauritshuis. Die drie zouden wel heel leuk vinden.'

Bijzondere plekken


De Urban Trail, die dit jaar voor de tweede keer georganiseerd is, is een bijzondere hardloopwedstrijd die dwars door allerlei bijzondere plekken in Den Haag loopt. Zo renden deelnemers dit jaar onder meer door het kunstmuseum Escher In Het Paleis, de Gevangenpoort en het Paard.

LEES OOK: Eerste editie Urban Trail Den Haag groot succes
Meer over dit onderwerp:
URBAN TRAIL HARDLOOPWEDSTRIJD
Deel dit artikel:

Reageren