Donny Gorter drie jaar langer bij ADO Den Haag

Donny Gorter met een doelpoging in het duel tegen Heracles Almelo
Donny Gorter met een doelpoging in het duel tegen Heracles Almelo © Soccrates Images
DEN HAAG - ADO Den Haag heeft na Nick Kuipers en Lex Immers opnieuw een speler vastgelegd. Donny Gorter heeft zijn handtekening onder een nieuw contract gezet. De middenvelder tekent voor drie jaar.
De 28-jarige Gorter tekende in januari een overeenkomst tot het eind van afgelopen seizoen. De oud-speler van onder meer NAC en AZ liet een prima indruk achter bij de technische staf. In april gaf ADO Den Haag al aan
met Gorter. De gevoelens waren wederzijds: ook zelf vertelde hij bij ADO te willen blijven.‬


‬'Ik heb al vaker gezegd dat deze club op mijn wensenlijst stond. En niet alleen omdat mijn vader geboren en getogen is in Den Haag. Dat gevoel bij ADO Den Haag is nog steeds geweldig en dus blijf ik hier graag', vertelt hij trots op de clubwebsite.

Bestedingsruimte
Door het vertrek van Mike Havenaar heeft ADO Den Haag weer wat bestedingsruimte en kon Gorter vastgelegd worden. Hij wilde wachten op de club. Kevin Jansen en Randy Wolters kozen ervoor te vertrekken.
'Ik ben blij dat het uiteindelijk toch is rondgekomen. En nu snel aan de slag. Ik hoop van grote betekenis voor de club te kunnen zijn de komende seizoenen.'