Instellingen

Welk kind is toe aan een leuke week op het JVA kamp?

JVA staat al jaren garant voor vakantieplezier.
JVA staat al jaren garant voor vakantieplezier.
DEN HAAG - UPDATE: We hebben een kind uit Den Haag heeeeeeeel blij kunnen maken met een vakantieweek met Jeugd Vakantie Activiteiten (JVA). Dank voor alle aanmeldingen. We hadden iedereen die week gegund. Toch zeggen we: Missie geslaagd!
De zomervakantie begint vandaag! Zes weken pret en even geen rekenen en taal. Veel ouders kiezen ervoor hun kind in te schrijven voor voetbal, hockey of een surfkamp. Vanaf maandag gaan er ook weer honderden kinderen van 4 t/m 13 jaar naar Jeugd Vakantie Activiteiten in Duinrell in Wassenaar. Al 42 jaar is het een geliefd zomerkamp voor kinderen uit alle uithoeken van Den Haag.
Niet voor ieder kind is een vakantie vanzelfsprekend. Het kamp is van oorsprong opgericht om kinderen die niet op vakantie kunnen toch een vakantie te bieden.
De organisatie van het JVA kamp heeft nog een plekje over voor de derde week (24-28 juli) en geven graag een weekje vakantieplezier weg. Hiervoor zijn ze op zoek naar een kind wat graag mee wil.  
Heb jij interesse of ken je een kind wat graag mee wil? Mail dan naar superdebby@omroepwest.nl en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. Wij kiezen de gelukkige uit alle aanmeldingen.