Richella zoekt horecapersoneel (18+) voor haar huwelijksdag

Richella zoekt horecapersoneel (18+) voor haar huwelijksdag
Richella zoekt horecapersoneel (18+) voor haar huwelijksdag
ZOETERMEER - Vrijdag 8 september wordt de dag voor Richella Spitsbaard (33) uit Zoetermeer. Ze gaat die dag trouwen met haar grote liefde Dino Veldkamp. En om de huwelijksdag in goede banen te leiden zoekt ze tien horecapersoneelsleden.
Richella en Dino houden wel van een feestje en normaal vraagt ze familieleden om hulp. Maar voor haar trouwdag wil ze het anders aanpakken. Ze zoekt representatief horecapersoneel van boven de 18 jaar.
'Ik vind het belangrijk dat ze representatief zijn want het gaat wel om mijn huwelijksdag. En dat ze boven de 18 jaar zijn is ook heel belangrijk vanwege het schenken van alcohol', legt Richella uit.
Ze heeft tien mensen nodig voor een middag- en een avondploeg. Maar de middagploeg, die rond 12.00 uur begint, kan ook 's avonds doorwerken als mensen dat willen. Ze kan iedereen 50 euro betalen en de leidinggevende kan ze 75 euro betalen. De avondploeg kan rekenen op een mooi feest, verzekert Richella. Want er staan verschillende optredens en ook een DJ op het programma.
Vind je het leuk om Richella en Dino te helpen en mee te werken aan de mooiste dag van hun leven? Laat het ons weten. Mail naar superdebby@omroepwest.nl