ADO start trainingskamp met eenvoudige 7-0 zege op Serooskerke

DEN HAAG - ADO Den Haag heeft de eerste oefenwedstrijd op Zeeuwse bodem gewonnen. In Serooskerke werd de plaatselijke trots met 7-0 verslagen.
In de eerste helft opende Delano Ladan de score. Hij tekende voor zijn vierde treffer in de voorbereiding. Buitenspelers Marengo en Becker tekenden, op fraaie wijze, voor de andere twee doelpunten voor rust.

Marengo scoorde na de thee een nog mooiere goal dan in de eerst helft en maakte daardoor de 0-4. Van der Heijden, met twee doelpunten, en Van Huffel met een schuiver bepaalden de eindstand op 0-7. ADO speelt woensdag om 19.30 uur de volgende oefenwedstrijd tegen Bruse Boys.

Minuut stilte

Voor de wedstrijd was er een minuut stilte ter nagedachtenis aan de zaterdag overleden oud-speelster van ADO, Sylvia Nooij. ADO speelde ook met rouwbanden.
Statistieken: '8. 0-1 Ladan, '27. 0-2 Marengo, '44. 0-3 Becker, '54. 0-4 Marengo, '73. 0-5 Van der Heijden, '84. 0-6 Van der Heijden, '90. 0-7 Van HuffelOpstelling eerste helft: Coremans, Ebuehi, Beugelsdijk, Kuipers, Meijers, Bakker, Van Kins, Immers, Becker, Ladan, Marengo

Opstelling tweede helft: Van der Sar, Smith, Beugelsdijk ('60. Meissner), Kuipers, Meijers ('60. Goppel), Bakker ('60. Asmelash), Van Kins ('60. Roffelsen), Immers ('60. Van Huffel) , Becker ('60. Polley), Van der Heijden, Marengo

Meer over dit onderwerp:
ADO DEN HAAG OEFENWEDSTRIJD
Deel dit artikel: